Om oss

Bolig & Finans AS jobber for å finne den beste finansielle løsningen for deg.

Bolig & Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, boliglån, inkassolån, refinansieringer og forsikringer.  

Bolig & Finans er en finansagent, selskapet ble grunnlagt i 2013, Fra 2013 har Bolig & Finans AS hjulpet privat personer med økonomien deres. Primært innenfor inkassolån, boliglån, forbrukslån og refinansiering av generell gjeld

Vi følger retningslinjene til Finanstilsynet og er oppdatert på det nye GDPR-reglene. Bolig & Finans AS setter seg inn i bankens retningslinjer og bruker kompetansen vår for å kunne behandle saker og henvise dem videre til forskjellige banker og långivere.

For en raskest mulig prosess kan du benytte Bank ID til å signere låneavtalen. Pengene utbetales når alle dokumenter er returnert og signert i henhold til bankens krav.

 

Visjon til Bolig & Finans AS «Bolig & Finans AS, skal hjelpe privat personer til en mer lønnsom og bedre økonomi i Norge. Økonomi til privat personer bidrar til mer trygghet, vekstkraft for næringslivet og en bedre økonomisk stabilitet i samfunnet.»

Våre verdier er: Fremtidsrettet, troverdighet, kunden først og trygghet. Våre verdier gjenspeiles i vårt arbeid og dette er noe Bolig & Finans AS sine ansatte streber etter.

Akkurat nå samarbeider vi med 9 ledende banker og långiver i Norge.

Kundeservice:

22 22 44 33

Epost: 

Kontakt@bolig-finans.no

Besøksadresse

Karoline Kristiansens vei 7

Postadresse

6369, Etterstad
 

Postnummer

0661 Oslo

© 2019 Bolig & Finans. All Rights Reserved
Søk lån